onsdag 29 oktober 2008

Oh my Josh!

Lite sådant som införskaffades. Notice E:s Miss Selfridge klänning. En alldeles perfa dress.

Jag är tillbaka från Storbrittan med E. Det var så grymt alldeles marv. Längtar i princip redan tillbaka men heey liksom.. Knarkar därför ist bilder, och då är det bara dem jag tog. Skall nog ikväll få E:s också !
Första dagen chillade vi, gick omkring vid Primrose Hill och Camden för matshopping. Bagels och Baby Bel blev våra mkt trogna följeslagare hela resan! Kärlek. Sedan tog vi också en runda på stan ofc. Endast en (el två, vid Old Bond Street från Picadi(e)lly men det var inte så illa) enda gång gick/åkte vi lite vilse. Och det var faktiskt första dagen. Sammanlagt under resan gick vi säkert några mil el ngt. Och då gick vi ändå vilse en enda gång liksom...
Andra dagen checkade vi "nedre" delen av Oxfd St med alla köpcentrum' och Primark. Lovely. Shopping från min och E:s sida gjordes det plenty av. För min del blev det lite päls och lite kavaj, och E did lite koftor och tjocktröjor. Det gillas.




Dr Martens fannseverywhere.

Lördagen spenderade vi var som. Nej men lördagen var nog grymmaste dagen på forever. Vi gjorde Soho och Chinatown innan vi hamnade på den här gatan där en massa teatrar håller hus. Vi snappade upp Rain Man pjäsen. Snarare en Josh Hartnett affisch och begav oss dit. VI hade alltså möjligheten för ynka ynka 31 pund each få skåda den underbare mannen. Samt få se en (som visade sig cokså vara det X 100) underbar pjäs.

Pepp som vi var på det begav vi oss först till Big Ben, London Eye och gick längs med hela River Thames till Tate Modern och St Pauls Cathedral. Helt underbart kul. Vi mötte old people, vi mötte grymt snygga skaters, vi mötte manliga bibliotekarier(?), ballerina-Hitler, cyklande ödla, Star Wars snubbar mm. (Detta även vid Carnaby Street som vi passerade ngra ggr just för the people).

Utöver allt detta körde vi ju också på streetstyle. Vi frågade oftast fall vi fick ta bild. Grymmast folk sa ja. En weird snubbe som sa nej liksom.

Rain Man var iaf underbar och det var också Hartnett. Vi till och med fick se honom afterwards och snappade till o med upp en autograf. Jag tror nästan jag är kär. Han var egentligen vår tredje kärlek under resan men ojsch som han tog första plats. De andra två dyker säkert upp i mitt skrivande ngn gång.

Nu blev detta ett ganska långt inlägg, men conclusion på att det var rkt nice. Med Camden Town och Harrods på söndagen blev det lite till shopping, + Oxd/Regent's Street åter på måndag gjorde everything even better.
Love, K

1 kommentar:

Anonym sa...

LOVELY! miss it!